Siirry sisältöön

BlueSolarPearl G

BlueSolar Pearl G – Linnavuorentie 21, Nokia

Lemmikit sallittu

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva kauniisti maanläheisin värein sisustettu kaksio, makuuhuone, keittiö, wc, olohuone ja parveke Nokian Linnavuoressa. Makuuhuoneessa parivuode sekä TV. Olohuoneesta löytyy vuoteeksi levitettävä kulmasohva, lukunurkka ja TV. Aurinkoinen parveke etelän suuntaan. Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappipakastin, mikro, uuni, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone sekä pyykinpesukone. Keittiöstä ja makuuhuoneesta vehreä näkymä kuusimetsään. WC-tilassa suihku. Bussipysäkki talon vieressä.

Katso lisää

BlueSolarPearl B

BlueSolar Pearl B – Linnavuorentie 29, Nokia

Ei lemmikkiä

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva vaalein värein sisustettu kaksio, makuuhuone, keittiö, wc, olohuone ja parveke Nokian Linnavuoressa. Makuuhuoneessa parivuode sekä TV. Olohuoneesta löytyy kulmasohva, etätyöpiste ja TV. Aurinkoinen parveke etelän suuntaan. Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappipakastin, mikro, uuni, kahvin- ja vedenkeitin, ja astianpesukone. Keittiöstä ja makuuhuoneesta vehreä näkymä kuusimetsään. WC-tilassa suihku ja pyykinpesukone. Bussipysäkki talon vieressä.

Katso lisää

BlueSolarPearl C

BlueSolar Pearl C – Atomikatu 5 A 14, Tampere 

Lemmikit sallittu

Neljännessä kerroksessa sijaitseva kauniisti maanläheisin värein sisustettu kaksio, makuuhuone, keittiö, wc, olohuone ja parveke Tampereen Hervannassa. Makuuhuoneessa kaksi sänkyä, josta helposti saa tehtyä parivuoteen sekä TV. Olohuoneesta löytyy kulmasohva, työpiste ja TV. Aurinkoinen parveke etelän suuntaan. Keittiön varusteluun kuuluu jääkaappipakastin, mikro, uuni, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone sekä pyykinpesukone. Keittiöstä ja makuuhuoneesta näkymä sekä luontoon että kaupunkiin. WC tilassa kylpyamme. Duo kauppakeskus kävelymatkan päässä.

Katso lisää